Missie en visie

Missie en visie

We willen kinderen in een veilige en inspirerende omgeving laten zien hoe leuk leren is.

Samen groeien en bloeien

Kinderen zijn de toekomst. Aan ons de taak om ze ook voor te bereiden op de toekomst. Daarbij vinden we het belangrijk dat we de kinderen ruimte en eigen verantwoordelijkheid geven en dat we ze tegelijkertijd begeleiden bij het zelfstandig werken, zelf keuzes maken, reflecteren en vooruitkijken. 

Onze missie

Onze missie is om kinderen een veilige, inspirerende en warme omgeving te bieden waarin ze ├ęcht zichzelf kunnen zijn. Met onderwijs dat past bij de behoeften van onze kinderen. Wij denken dat dat alleen kan als we zelf ook blijven groeien. Daarom staan samenwerking en ontwikkeling centraal binnen ons team. Samen met kinderen, ouders, kinderopvang en andere partners zetten we ons iedere dag in om te laten zien hoe leuk leren is. 

Vol vertrouwen

Door samen met onze kinderen op avontuur te gaan, willen we ieder kind laten stralen en de beste versie van zichzelf laten worden. Binnen een uitdagende en plezierige leeromgeving willen we met open communicatie en samenwerking onze kinderen laten groeien en bloeien, zodat ze vol vertrouwen de wereld in kunnen stappen. 

20221005_1041452.jpg