School bibliotheek

School bibliotheek

Bibliotheek op school

Lezen opent je wereld…

Basisschool De Kroevert heeft een schoolbibliotheek. Samen met BiblioNu kunnen we zo een belangrijke bijdrage leveren aan het leesplezier van jullie kind. We willen dan ook graag dat zoveel mogelijk kinderen gebruik maken van onze schoolbibliotheek.

Met de Bibliotheek op School slaan onderwijs, bibliotheek en gemeente de handen ineen en komt er dagelijks aandacht voor leesplezier en mediawijsheid op school én thuis. Doel: kinderen stimuleren om meer te lezen en kinderen bewuster met internet, sociale media en games om te leren gaan.

Wanneer is de bibliotheek op school open?

De leerlingen kunnen op vrijdagochtend onder schooltijd en van 12:00-12:15 uur boeken lenen voor thuis.

Welke boeken staan er in de bibliotheek op school?

Voor meer informatie over openingstijden, reserveringen, etc. van de bibliotheken Horst en Venray kunt u terecht op www.biblionu.nl.

Vragen? Wilt u weten of een bepaald boek aanwezig is in onze schoolbibliotheek? Kijk dan in de catalogus van De Kroevert.

Meer informatie over de schoolbibliotheek of het uitleenreglement vind je op de boekenplank van ISY. Heb je vragen over de schoolbibliotheek? Neem dan contact op met mediacoach Kim Kömhoff: KKomhoff@BiblioNu.nl